Wednesday, October 17, 2012

KESABARAN

Assalammualaikum....
Hari nie baru je start nak wat blog n sharing UMP....
Org kata dah duduk dalam dunia IT n Teknologi nie, kenalah ikut perkembangn....
Best gak wat sharing nie, boleh kongsi2 cerita...

~~Traversing Project~~
cuaca hari nie sempat mengizinkan kami satu group membuat traversing walaupun hujan selepas itu...
tapi ini namanya ujian.
X perlulah membantah, Kesabaran n Kesyukuran 2 lah yg kita nk terapkan dalam diri kita nie agar kita sentiasa sedar yg Allah tu sayang sangat kat kita...
Tanpa ujian yg diberi pasti kita x ingat kat dia kan....
hopefully esok cuaca cerah tuk ak n rakan2 habiskan traversing...
next week ade test calculus n start gak cuti raya aidiladha....
hope ak dpat wat yg terbaik tuk sem nie....
rindunya kat parent...
x pe next week dh balik rumah, walaupun sekejap ak bersyukur sangat...
thank to ALLAH....


2 comments:

  1. Replies
    1. Farid follow lah ak....ak nk follow ko gak...apa ko nya blog

      Delete